Vending & Coffee Solutions
ACN-groep (voorheen Automaten Centrale Noord Oost) B.V. is opgericht in 1965 en uitgegroeid tot één van Nederlands grootste onafhankelijke importeurs en serviceorganisaties voor verkoop- en koffieautomaten. Wij zijn exclusief importeur van de merken Saeco, Necta,Wittenborg (Evoca), Wurlitzer en ACN, maar leveren daarnaast ook merken als Vendo, Manea en LockBlox Met deze merken bieden we een ruim assortiment aan zowel verkoop- als koffieautomaten. We opereren onafhankelijk, dus u bepaalt zelf welke producten u verkoopt uit de automaat.
ACN Groep logo
Van station tot schoolkantine en van kantoren tot ziekenhuizen, de automaten van ACN-groep komt u overal tegen. Wij leveren, installeren en servicen verkoop- en koffieautomaten in Nederland, België en Duitsland. Onze klantenkring is erg gevarieerd, hieronder bevinden zich o.a. cateraars, koffieleveranciers- en branders, A-merkfabrikanten en kleine zelfstandigen. Onze klanten kiezen voor ACN-groep om de volgende redenen:

Breed scala aan automaten, van een wandautomaat tot complete automatenwanden in dezelfde look & feel
Goede bereikbaarheid en snelle service; standaard Next-Business-Day en mogelijkheden voor service in het weekend
We beschikken over een team van ervaren monteurs die hun kennis voortdurend bijschaven
Onafhankelijkheid; geen binding met producten of ingrediënten
Het volgen en ook toepassen van de laatste trends en innovaties op het gebied van vending en koffie
Onze klanten staan centraal, wij denken graag mee om te komen tot de beste oplossing

Verkoopautomaten
ACN-groep levert verkoopautomaten van de merken Necta, Wurlitzer, Vendo, LockBlox, Manea en ons eigen merk ACN-Vending. In ons assortiment vindt u een breed scala aan verkoopautomaten, welke geschikt zijn voor de verkoop van snacks, frisdranken, versproducten en non-foodproducten, zoals kantoorartikelen, reisaccessoires en drogisterij-artikelen. De verkoopautomaten laten zich onderscheiden in spiraal en combi-automaten (met of zonder lift), trommelautomaten en frisdrankautomaten. Daarnaast hebben we ook een aantal unieke automaten in ons assortiment, zoals diepvriesautomaten en boerderijautomaten; hiermee verkopen boeren en telers hun versproducten direct aan de consument.

Altijd een passende automaat
Al onze automaten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn daarnaast, betrouwbaar gebruiksvriendelijk en energiezuinig. De automaten kunnen worden voorzien van verschillende betaalmogelijkheden, zoals een muntsysteem, biljettenlezer en kaartsysteem, maar ook een PIN-/Creditcardsysteem behoort tot de mogelijkheden. Er zijn allerlei opties beschikbaar voor de automaten, hierbij kun je o.a. denken aan een levensmiddelenkoeling, productlift, public-vending pakket of een telemetriesysteem. Heeft u speciale wensen, wij denken graag met u mee.

Geschiedenis
ACN-groep is in 1965 opgericht door Harrie en Thea Seijger. Het bedrijf was destijds gevestigd in Hoogeveen. Na enkele verhuizingen is de Gelderse plaats Neede gekozen als de thuisbasis van het bedrijf. Vanaf het moment van oprichting is ACN-groep actief geweest op het gebied van import en service van verkoopautomaten, in de eerste jaren op regionaal niveau, nu in geheel Nederland en zelfs daarbuiten.